Connect with us

Actualitate

Vasilica Gomboș si Ana Maria Onețiu vă spun secretele frumuseții

Published

on

Secretele unui look impecabil

Secretele frumuseții ne sunt destăinuite astăzi de către make-up artist-ul Vasilica Gomboș și hair stylist-ul Ana Maria Onețiu în platoul emisiunii Curaj Feminin.

Plecând de la ten, Vasilica Gomboș, ne sfătuiește să avem o rutină zilnică pentru acesta care să cuprindă demachierea, tonifierea și hidratarea.

La fel ca și tenul, părul are și el nevoie de o îngrijire zilnică iar spălarea acestuia trebuie executată cu mare grijă și atenție, la fel ca și etapele ce urmează cum ar fi uscarea și coafarea lui, spune Ana Maria Onețiu.

Atât produsele pentru păr cât și cele pentru ten trebuie alese cu mare grijă și în funcție de tipul potrivit petru noi. Dacă noi nu putem să ne autodefinim tipul, atunci trebuie să apelăm cu încredere la profesioniști și nu numai în definirea tipului de ten sau păr ci ori de câte ori este nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia