Connect with us

Cultură

Viața e ușoară, nu-ți face griji

Published

on

Rănile se vindecă

O autoare și o carte fermecătoare. ”Viața e ușoară, nu-ți face griji” este cel de-al doilea roman al scriitoarei franceze Agnes Martin – Lugand, primul fiind ”Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea”. Acest roman continuă șirul evenimentelor trăite de personajul principal al primei cărți, dar de data aceasta, cititorii o urmează pe Diane în Irlanda. Cartea ne-o prezintă pe eroină luptând cu dramele trecutului.

Personajul feminin își imaginează că niciodată nu va mai fi mamă, că nu o să mai iubească, că nu va știi să se comporte cu un copil. Cu toate acestea, întâlnește din nou iubirea. Toate sentimentele, pe care le credea stinse, revin. Cartea oferă o stare de bine cititorului. Oare, Diane va renunța la Paris, la cafeneaua literară „Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, zona ei de confort, pentru o întâmplare neașteptată care o derutează și îi spulberă toate certitudinile? Va avea curajul să își construiască o nouă familie, un nou început? Rămâne să descoperiți citind această carte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia