Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

VITEZA A CONDUS-O SPRE MOARTE

Published

on

Viteza și neatenția i-au adus sfârșitul unei tinere de 15 ani din Zlatna, care și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla ca și pasager s-a răsturnat în șanț.

 

Șoferul, un tânăr de 18 ani, elev al Liceului Militar, ce avea carnetul de o lună a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Acesta a fost rănit și transportat la spital. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.

Alexandra a vrut să urce în mașina de mii de euro a lui Cristi, un băiat de 18 ani care avea carnetul de mai puțin de o lună. Acesta a apăsat pedala de accelerație, iar neatenția l-a făcut să piardă controlul asupra volanului și să se răstoarne în șanț. Acul vitezometrului s-a oprit la 160 km pe oră.

Fata nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire după ce trupul ei a fost sfâșiat între fiarele mașinii. Cristi a ajuns la spital și își poate rata cariera militară pentru care se pregătea.

Accidentul s-a petrecut pe autostradă, în zona localităţii Pianu de Jos. Autoturismul s-a izbit de parapeţi, pe iar ulterior s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului. Şoferul este cel care a sunat la 112, în jurul orei 22.20 şi a anunţat accidentul. A fost rănit uşor şi transportat cu ambulanţa la spital, la Orăştie şi apoi la Deva, unde a primit îngrijiri medicale. Nu se afla sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului.

viteza-a-condus-o-spre-moarte-accident-pianu-de-jos-albacarolinatv

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Social

Advertisement

Ultimele comentarii

Sănătate

Advertisement

Copyright © 2015-2020 Alba Carolina TV