Connect with us

Actualitate

”Vom aloca suplimentar 1 milion de lei pentru echipamente, dezinfectanți, măști” declară Ioan Popa – Transavia

Published

on

transavia

Oferă sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranță.

Transavia se implică în eforturile de limitare a epidemiei Covid-19.

Transavia, una dintre cele mai reputate afaceri de familie din România și liderul pieței de carne de pasăre din România, anunță comunitatea locală și națională că se implică în sprijinirea autorităților de a lupta cu epidemia de coronavirus Covid-19.

Biblioteca Județeană Alba își întrerupe activitatea

Astfel, Transavia va asigura pentru Spitalul Județean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19, momentan inexistentă în județ, precum și echipamentele medicale auxiliare: echipamente și măști de protecție, medicamente și alte materiale.

Vezi Medicină și agresivitate, coronavirus

”Astfel, sperăm ca împreună cu autoritățile locale și cu Spitalul Județean Alba să putem oferi tot suportul medical necesar pentru a veni în întimpinarea posibilelor infectări și gestionarea lor rapidă. Vom achiziționa în regim de urgență toate cele necesare pentru testarea rapidă Covid-19 și vom aloca suplimentar 1 milion de lei pentru echipamente, dezinfectanți, măști” declară Ioan Popa, președintele și fondatorul Transavia.

În același timp, Transavia își oferă sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranță și tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate.

Comunicat Transavia.

Un adevărat EXEMPLU pentru alţi învestitori locali şi pentru fiecare cetăţean.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia