Connect with us

Actualitate

Vremea afectează albinele

Published

on

Pentru a întâmpina această problemă și a găsi soluții, Ministerul Agriculturii și a Dezvoltării Rurale, prin intermediul Direcției pentru Agricultură Alba, le cere apicultorilor date referitoare la daunele provocate de condițiile meteorologice nefavorabile

În atenția apicultorilor din județul Alba

În conformitate cu adresa MADR nr. 126912/2016, vă rugăm să transmiteți, în scris, în cel mai scurt timp, către Direcția pentru Agricultură Județeană Alba, situația privind gradul de afectare provocat de condițiile meteorologice nefavorabile care au influențat negativ cantitatea și calitatea producției de miere din acest an. Evaluarea trebuie să conțină date referitoare la numărul /procentul de familii de albine afectate, perioada de timp și detalierea cheltuielilor efectuate de către apicultori pentru menținerea stupinelor. Situațiile vor fi depuse la sediul DAJ Alba, Calea Moților, nr. 112, Alba Iulia, etaj III, telefon 0258/835342, fax 0258/835341, e-mail office@dadralba.ro . În 2015 apicultorii s-au aflat în aceeași situație din cauza temperaturilor alternante, iar Guvernul a oferit un ajutor de minimis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia