Connect with us

Eveniment

Ziua Națională văzută prin ochii oaspeților

Published

on

Emoții naționale la Alba Iulia

Alba Iulia a fost în zile de sărbătoare și în centrul interesului național. Mii de oaspeți au vizitat orașul cu ocazia Zilei Naționale a României, dorind să trăiască emoțiile înaintaților noștri, în ziua când au făurit Marea Unire.

Cealaltă Capitală a primit și în acest an oaspeți din toate colțurile țării dar și din străinătate, iar organizatorii s-au ridicat la nivelul așteptărilor lor. 1 Decembrie 2019 a fost ziua în care s-au împlinit 101 ani de la Marea Unire din 1918.

Ca în fiecare an, musafirii au venit cu trenul, cu autocare sau cu autoturisme personale. Ajunși la destinație, au pornit în plimbare pe străzile principale ale orașului, afișând și rostind mesaje cu conținut patriotic. Oaspeții au arătat că 1 Decembrie a fost așteptată cu multă emoție, au urmărit defilarea și au luat parte la evenimentele organizate în Cetatea Marii Uniri.

Copii s-au plimbat pe străzile municipiului intonând Imnului Naţional al României și fluturând steaguri. Localnici și musafiri au petrecut până târziu în noapte, la terase special amenajate sau în localuri și puburi.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia